Exportera mängduppgifter från Autocad fil till en CSV-export fil. Med hjälp av en konverteringsverktyg kan omvandlas denna CSV filen till en AMA-kod orienterad mängdförteckning

Letar efter en #Autocad app som kan skapa en mängdföteckning (MF) enligt byggindustri AMA standard. Är det möjligt, javisst – har jobbat med att utveckla en export funktionalitet som läser CAD-filer och hämtar alla mängduppgifter från CAD-ritning i kort tid, nästa steg blir då att hitta ett smart sätt att importera resultatet till Excel med AMA koder… That’s it. Fokus på ritningsarbete, beräkning och hitta teknisk lösning och sen mindre del av tid att skapa MF, projekteringsarbete minskas om ca. 20% och mer. Mindre kostnader och flexibilitet i anpassning av ditt byggprojekt i tidigt skedet tack automatisering.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *