Utvecklingen av ”ScriptPro 2.0” som utlämnades av Autodesk support år 2012, är en mjukvara som används av AutoCAD-användare för att hantera och automatisera arbetsprocesser relaterade till DWG-filer. Den nya versionen med ”Script Worker” har fokuserat på att förbättra användarupplevelsen genom att erbjuda ett mer intuitivt och användarvänligt gränssnitt. Dessutom har funktionaliteten utökats för att möjliggöra hantering av flera AutoCAD-filer samtidigt samt arbetsprocessfiler i form av scriptfiler.

Visning av ScriptPro 2.0:

Visning av Script Worker (en vidare utveckling av ScriptPro)

Exempel på att rensa DWG-Filer:

ScriptPro 2.0 har vidareutvecklats för att möta behoven hos AutoCAD-användare när det gäller att automatisera arbetsprocesser och hantera DWG-filer. Med funktion om hanteringen erbjuder den en kraftfull lösning för att effektivisera arbetsflödet och öka produktiviteten. Script Worker kommer fortsätta att fokusera på att leverera enkelhet, effektivitet och användarvänlighet för att stödja CAD-professionella i deras dagliga arbete.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *