Nuvarande problem: Vi har observerat att det finns en betydande datorkraftsbelastning när man lägger till 3DFaces till ett Surface-objekt i Civil3D, vilket kan orsaka prestandaproblem och långa beräkningstider, särskilt när projektet blir stort och komplicerat.

Förslag till förbättring: För att förbättra detta föreslår jag en alternativ metod där vi extraherar vertex-punkter från varje 3DFace och sparar dem i en separat ASCII-fil istället för att direkt lägga till 3DFaces till Surface-objektet.

Föreslagen process:

  1. Extrahera vertex-punkter från varje 3DFace i stället för att omedelbart integrera dem i Surface-objektet.
  2. Spara dessa extraherade punkter i en strukturerad ASCII-fil (Text-fil).
  3. Implementera en ny funktion i Civil3D för att importera och använda dessa ASC-filer som underlag för att skapa och redigera 3D-ytor.

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *